Nog 78 dagen tot Glasrijk 2018

Vrijwilligers

Zonder vrijwilligers, geen Glasrijk

Er komt heel wat bij kijken om van een evenement als Glasrijk Tubbergen een succes te maken. Alles valt of staat met de inzet van heel veel vrijwilligers. De ene editie van Glasrijk is nog niet voorbij of er worden al plannen gemaakt voor de volgende. Veel mensen zijn achter de schermen al maanden bezig met de voorbereidingen. Vlak voor aanvang van het evenement zijn talrijke vrijwilligers bezig met de opbouw van kassen en vitrines, het ophangen van kunstwerken, elektriciteit en verlichting, inrichten van etalages, het opbouwen van de tent en nog veel meer werkzaamheden. Tijdens Glasrijk Tubbergen zijn tientallen vrijwilligers nodig voor de bemanning van de locaties, rondleidingen, bezetting van de informatiepunten en na afloop moet alles weer afgebroken en opgeruimd worden. 

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers

Glasrijk Tubbergen kan altijd meer vrijwilligers gebruiken. Vele handen maken nu eenmaal licht werk. Heeft u interesse in een vrijwilligersfunctie binnen Glasrijk, neem dan contact op met de coördinator van de vrijwilligers Henk Vrielling: henkvrieling123@gmail.com, 06-19366667 of via het contactformulier op de website www.glasrijk.nl 

Trots op onze vrijwilligers

Wij zijn trots op onze vrijwilligers. Vandaar dat Glasrijk Tubbergen, in samenwerking met de Ambassadeur van Tubbergen, ieder jaar een gezellig uitstapje organiseert om haar vrijwilligers te bedanken voor hun inzet en hulp. Dit uitstapje is inmiddels uitgegroeid tot een kleine traditie binnen Glasrijk Tubbergen. Tijdens deze middag worden alle vrijwilligers bijgepraat over het programma van het aankomende Glasrijk en een oproep gedaan om ook dit jaar weer een steentje bij te dragen aan dit prachtige glaskunstevenement.

© Glasrijk 2018