Ambassadeur Heerdink Plantenkwekerij Tuincentrum gastheer voor vrijwilligersavond Glasrijk 2018

Home / glasrijk-nieuws / Ambassadeur Heerdink Plantenkwekerij Tuincentrum gastheer voor vrijwilligersavond Glasrijk 2018

Ambassadeur Heerdink Plantenkwekerij Tuincentrum gastheer voor vrijwilligersavond Glasrijk 2018

Op 23 mei j.l. werden de vrijwilligers van Stichting Glasrijk door de voorzitter, de heer Harry Kolk, hartelijk ontvangen voor de vrijwilligersavond die jaarlijks plaats vindt. Elk jaar is dit bij de ambassadeur van de vorige editie van Glasrijk. Deze keer was Heerdink Plantenkwekerij Tuincentrum uit Geesteren de gastheer.

Na het welkomstwoord door de voorzitter werd de grote groep vrijwilligers rondgeleid door het  bedrijf met zijn prachtige tuincentrum en uitgebreide plantenkwekerij dat vele klanten trekt uit de omgeving maar ook ver daarbuiten. De meeste vrijwilligers kennen het tuincentrum maar het werd zeker gewaardeerd om nu ook eens achter de schermen te mogen kijken.

Het tweede gedeelte van de avond werd aandacht besteed aan het uitgebreide programma voor de editie van 2018 dat als thema meegekregen heeft “Glas van Buren/Noabers/Nachbarn”.De presentatie van de nieuwe curator Renée Korbee gaf duidelijk aan dat deze editie weer heel anders zal zijn dan voorgaande jaren. Verrassende werken van kunstenaars zullen zeker genoeg gespreksstof opleveren voor de bezoekers.

De kunstenaars komen dit jaar uit België, Duitsland en Nederland.

Door de samenwerking met Kaft en Hof van Tubbergen worden ook andere facetten van kunst en cultuur belicht. Zo zullen er dansvoorstellingen en een culinaire evenement worden toegevoegd.

Er werd door het bestuur nogmaals benadrukt erg blij te zijn met deze ontwikkelingen en ook content te zijn met de positieve houding van ondernemers en het bedrijfsleven richting het evenement Glasrijk dat al jaren wordt georganiseerd en de gemeente Tubbergen duidelijk op de kaart zet.

Tijdens deze avond werd er ook afscheid genomen van het bestuurslid Jan Hummels die zich nog wel als vrijwilliger zal blijven inzetten. Tevens werden de heren Hans te Kolsté , Harrie Koopman en mevrouw Ceciel Pinners welkom geheten als nieuwe bestuursleden.

Na de familie Heerdink heel hartelijk bedankt te hebben voor de gastvrijheid werd de avond afgesloten met een hapje en drankje.

Related Posts

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

NederlandsEnglishFrançaisDeutsch