Info Hof van Tubbergen weekend Glasrijk

Home / glasrijk-nieuws / Info Hof van Tubbergen weekend Glasrijk

Het is even geleden…

En het leek heel stil, maar achter de schermen gebeurt van alles! Dit weekend kunt u genieten van de samenwerking van Hof van Tubbergen met Kaft en Glasrijk. Tijdens het bekende internationale glasevenement verzorgen Kaft en Hof van Tubbergen een programma op het Eeshofplein en in de balkonzaal van ‘t Oale Roadhoes.

In het Koetshuis serveert Kampkuiper heerlijke salades op glazen servies. Neem plaats en geniet van diverse culturele belevenissen tijdens Glasrijk Tubbergen!


Compagnie with Balls

Bewegingstheater, dynamisch, groots en poëtisch. ‘The Parade’ is een swingende optocht. Een gigantisch grote poppenman danst in samenspel met ballerina Atharina. Deze charmante dame beweegt zich gracieus op een mans hoge bal van bijna 2 meter! Deze torenhoge mengeling van poppenspel en acrobatische dans kunt u aanstaande zaterdag bewonderen in Tubbergen!

glasrijk-compagnie-with-balls


Acoustrio op zondag

Het muziekgezelschap Acoustrio speelt in verschillende samenstellingen. Het plezier spat er af, tijdens Glasrijk spelen zij akoestische folk, blues en rock’n roll, afgewisseld met echte evergreens. De band speelt nummers van onder andere Pete Seeger, Big Bill, Elvis Leadbelly en Woodie Guthry.

acoustrio-glasrijk-tubbergen


Kinderen massaal aan het schrijven!

Nog zo’n mooi resultaat van onze samenwerking. Kinderen meer betrekken bij het evenement Glasrijk, dat was de uitdaging. Met het thema “noaberschap” en “je mooiste plek” werd kinderen in de gemeente Tubbergen gevraagd een verhaal te schrijven en dit dan te mogen voorlezen op zaterdag 6 en zondag 7 oktober a.s. tijdens Glasrijk.
Het bestuur Kaft was aangenaam verrast toen er meer dan 120 verhalen ingezonden werden. Er is een selectie gemaakt van 25 verhalen die op zaterdag 6 en zondag 7 oktober worden voorgelezen door de schrijvertjes in de balkonzaal van ‘t Oale Roadhoes. Komt u ook luisteren naar deze prachtige verhalen?

by-sandra-glasrijk-tubbergen

De verhalenvertellers worden afgewisseld met dansvoorstellingen door leerlingen van dansschool By Sandra. Ook in de balkonzaal van ‘t Oale Roadhoes. Van harte welkom!


Nieuwsgierig naar de plannen van Hof van Tubbergen? Zet 17 november groot in uw agenda!

Related Posts

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

NederlandsEnglishFrançaisDeutsch
Glasrijkconcert Poster-digitaalAfsluiting-glasrijk-tubbergen-2018