Jaarobject

Jaarobject Harmony

Glasrijk 2018 biedt u, in samenwerking met Kristal-Glas, het derde jaarobject aan van de serie van zes. Dit bijzondere glaskunstobject is exclusief ontworpen voor de 22e editie van Glasrijk Tubbergen met het thema “glas van de: Buren / Noabers / Nachbarn”. Glaskunstenaar Jessica Homich heeft zich door dit thema laten inspireren tot het prachtige glasobject  ‘Harmony’.

jaarobject harmony 2018 - glasrijk tubbergen

Dit mooie object staat met zijn prachtige vormgeving en transparante kleuren symbool voor het leven in goede harmonie. Het dynamische en natuurlijke lijnenspel zorgt voor een uniek schouwspel in het heldere glas. De vloeiende verbinding in het glas zorgt voor harmonie tussen de verschillende kleuren in het object. Het karakteriseert de mens en goede buren die verschillend zijn en in harmonie naast elkaar leven. Ze komen samen en versterken elkaar, net als de kleuren in het object. Het glas als materiaal vraagt ook om deze harmonie bij de creatie en vervaardiging. Alleen bij een goede samenwerking tussen glasblazer en assistent kunnen mooie glasobjecten ontstaan.

Elk object is mondgeblazen en heeft daardoor zijn eigen karakter. Alle objecten zijn uniek, gelijk, maar toch verschillend. De serie 2018 wordt weer uitgebracht in een gelimiteerde oplage van 100 stuks. Dez zijn allen gesigneerd en genummerd en voorzien van een certificaat van authenticiteit.
Het object heeft een doorsnee van ca. 15 cm. en een hoogte van 15 cm.

De verkoopprijs bedraagt € 199,-

Onze trotse sponsoren