Preston Palace Almelo

preston-palace-overnachten-glasrijk

Een uniek hotel gelegen in Almelo

Preston Palace is een uniek hotel en uitgaanscentrum gelegen in Almelo met vele faciliteiten onder één dak. Dankzij het all-in concept ✓ onbezorgd genieten!

Van der Valk Theaterhotel Almelo

theaterhotel-almelo-overnachten-glasrijk-tubbergen2

Verrassend vanzelfsprekend

In het Twentse Almelo ervaart u bij Van der Valk Theaterhotel Almelo gastvrijheid pur sang. Onder één dak vindt u een theater, het hotel, diverse restaurants, zalen en congresaccommodaties.

Droste's herberg Tubbergen

droste's-herberg-overnachten-glasrijk-tubbergen

Your countryside break!

Ontdek het heerlijke ritme van het platteland. Bijzondere accommodaties, ingetogen luxe, echt en oprecht. De kracht van bescheidenheid en eenvoud. Dat is het Twente van Droste! Slow food & slow living!

Tante Sien Vasse

tante-sien-overnachten-glasrijk-tubbergen

Typisch Twents!

Sinds 1881 is Tante Sien een begrip in Twente en omstreken. De oorspronkelijke boerentapperij is in 130 jaar uitgegroeid tot een gezellig familiehotel voor jong en oud. Vanaf 1 juni 2011 bestieren Oscar en Monique Damen deze gerenommeerde locatie. In het geheel vernieuwde Grand Café annex Bistro worden eerlijke herkenbare gerechten geserveerd. Het hotel beschikt tegenwoordig over gratis Wi-Fi en fietsoplaadpunten. Fiets- en wandelroutes zijn in het hotel kosteloos verkrijgbaar.

De Notaris

De Notaris Tubbergen, Hotel & Brasserie

Overnachten in het centrum van Tubbergen. Hotel & Brasserie de Notaris ligt in het hart van Tubbergen. Eenvoudige kamers, maar van alle gemakken voorzien zoals: douche, toilet, televisie en koelkast. Ook is het mogelijk om van dinsdag t/m zondag een lekker hapje te komen eten in het restaurant. Bekijk hier de uitgebreide menukaart.

  • 4,4 - 48 Beoordelingen

Bezoekers informatie

Komt u ook naar Glasrijk Tubbergen? Klik op de knop hieronder om alle informatie te lezen.