Preston Palace Almelo

preston-palace-overnachten-glasrijk

Een uniek hotel gelegen in Almelo

Preston Palace is een uniek hotel en uitgaanscentrum gelegen in Almelo met vele faciliteiten onder één dak. Dankzij het all-in concept ✓ onbezorgd genieten!

Van der Valk Theaterhotel Almelo

theaterhotel-almelo-overnachten-glasrijk-tubbergen2

Verassend vanzelfsprekend

In het Twentse Almelo ervaart u bij Van der Valk Theaterhotel Almelo gastvrijheid pur sang. Onder één dak vindt u een theater, het hotel, diverse restaurants, zalen en congresaccommodaties.

Hotel MarCant Tubbergen

MarCant-overnachten-glasrijk-tubbergen

Authentiek met een opvallende, eigentijdse maar gemoedelijke, stijlvolle sfeer.

Het hotel beschikt over zes kamers, waardoor de persoonlijke sfeer gewaarborgd blijft. De kamers zijn onlangs gerenoveerd en beschikken over een lits-jumeaux boxspring bed, een LED televisie met Chromecast mogelijkheid. Tevens is ons hotel voorzien van gratis Wi-Fi. Na een ontspannen nachtrust kunt u genieten van een heerlijk, naar uw wens samengesteld ontbijt, elke morgen vers geleverd door lokale ondernemers.

Droste's herberg Tubbergen

droste's-herberg-overnachten-glasrijk-tubbergen

Your countryside break!

Ontdek het heerlijke ritme van het platteland. Bijzondere accommodaties, ingetogen luxe, echt en oprecht. De kracht van bescheidenheid en eenvoud. Dat is het Twente van Droste! Slow food & slow living!

Tante Sien Vasse

tante-sien-overnachten-glasrijk-tubbergen

Typisch Twents!

Sinds 1881 is Tante Sien een begrip in Twente en omstreken. De oorspronkelijke boerentapperij is in 130 jaar uitgegroeid tot een gezellig familiehotel voor jong en oud. Vanaf 1 juni 2011 bestieren Oscar en Monique Damen deze gerenommeerde locatie. In het geheel vernieuwde Grand Café annex Bistro worden eerlijke herkenbare gerechten geserveerd. Het hotel beschikt tegenwoordig over gratis Wi-Fi en fietsoplaadpunten. Fiets- en wandelroutes zijn in het hotel kosteloos verkrijgbaar.

Bezoekers informatie

Komt u ook naar Glasrijk Tubbergen? Klik op de knop hieronder om alle informatie te lezen.

Onze trotse sponsoren